Schenkingen

Naast onze eigen evenementen, zijn er ook enkele prachtige initiatieven die georganiseerd worden door verenigingen , scholen , bedrijven en dergelijke!!

Dit vinden we uiteraard FANTASTISCH, en we kunnen niet hard genoeg benadrukken hoe dankbaar we hiervoor zijn!!!

Wil je graag iets organiseren t.v.v. onze VZW neem dan gerust contact op. Wil je graag wat schenken? Dat kan ook !!!! Al onze gegevens vind je bij contact!

Hieronder een greep uit de acties georganiseerd door derde:

Gerry Berrevoets , David Geysen, Johan Kramplitz en Eppo Janssen organiseerde voor de tweede keer een pizza verkoop t.v.v. een goed doel. Dit jaar mochten wij de cheque in ontvangst nemen van 3500€. Bedankt voor dit mooie bedrag!!!

De zesdeklassers van de 7-sprong in Oostham organiseerden hun eigen warmste week op school. Er werden wafels en zelfgemaakte gebakjes verkocht. Ze schonken ons ongeveer een 2000€. Fantastisch initiatief!!! En we zijn dan ook enorm dankbaar hiervoor.

Curieus Ham organiseerde de 5de rakkers kwis op vrijdag 8 december. Een deel van de opbrengst was ten voordele van onze VZW. Er werd een bedrag geschonken van 650€. 651 keer dank!!!

BE-Mine Blues en ‘Music for Kids’ organiseerde een avond vol muziek om geld in te zamelen ten voordele van het KIDS Fonds. Een organisatie die kinderen met een Primaire Immuundeficiëntie en hun ouders steunt in hun verzorging en investeert in het onderzoek naar deze ziekte. Want ook zieke kinderen hebben dromen!Lang moesten we niet zoeken naar een locatie. Het Muze Café stapte graag mee in dit verhaal en biedt naast zijn podium een deel van de avond opbrengst aan onze VZW. Dit is natuurlijk niet alles. Ook de artiesten spelen vandaag volledig gratis! Om alles aaneen te praten kunnen de organisatoren rekenen op ‘Den Huibbe’ (Chilly Willy). Dit prachtig evenement bracht 2500€ op. Bedankt!!

Zaterdag was het compleet feest in Waddinxveen. Voor de derde keer werd daar Wokkel Blues gehouden. Een pracht festival voor het goede doel. Dit keer voor Stickting Gilat en Music For Kids. De opbrengst hiervan was 3028 € verdeeld over de twee goede doelen. Dit wil zeggen dus een hele mooie 1514€ voor Music For Kids. Enorm veel dank aan de organisatie van dit zeer mooie event!!